fredag 31 december 2010

Day 30 – Your aspirations

GOTT NYTT ÅR, people! Jag och Trams firar stort med att ha Star Wars-maraton och äta aasgod mat. MMM. Ska antagligen blogga om nyårslöften och skit när jag kommit på dem. :P Men nu ska jag avsluta den här lilla utmaningen!

Right, det här är ju inte alls en svår fråga. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska svara, hell, jag är inte helt säker på vad frågan är. Aspiration, att sträva efter något eller? Vad vill jag...

Jag vill massor med saker! Jag vill bli publicerad författare, jag vill bli känd miljöaktivist med mitt eget TV-program på Animal Planet, jag vill doktorera i något värdelöst ämne bara för att kunna tvinga folk att faktiskt kalla mig doktor, jag vill köpa ett fint hus att bo i, jag vill resa runt i världen så mycket att mitt hus inte känns som hemma längre, jag vill bo i Australien, jag vill... massor med saker helt enkelt.

Mest av allt vill jag nog inte ha tråkigt. Det är väl lite lame och omoget, men gud vad jag inte vill ha ett tråkigt liv. Det får gärna VERKA tråkigt, det får gärna vara så att andra tycker att det är tråkigt, men jag vill inte ha tråkigt. Även om det som gör det otråkigt bara är att man maratontitta på en bra TV-serie, eller något mer awesome, some att bestiga Mount Everest.

Så det är min aspiration: att inte ha tråkigt.

True story.

Inga kommentarer: