tisdag 14 december 2010

Day 14 – Where you live

Bildkälla: http://www.stockholmsresan.se
Jag bor i världens bästa stad Stockholm. Kanske inte världens bästa i och för sig, men måste jag välja någonstans i Sverige tar jag lätt Stockholm. Jag är inte en småstadsmänniska, och det lämnar typ alternativen Stockholm, Göteborg eller Malmö (ja, för Uppsala ÄR för litet för mig), och av de tre, tja, då blir det Stockholm av många anledningar.

För att vara exakt bor jag i Täby, som är lite finare, lite bättre än allt annat, om Täbyborna får säga det själva. Jag har lite blandade känslor gentemot Täby: jag brukade säga att Täby är mest känt för Fredrik Reinfeldt och att ha mobbat Jonas Gardell till berömmelse. Trots alla moderater är Täby ganska trevligt faktiskt, och det är lagom lätt att ta sig överallt (utom till de andra norrorterna iofs), vilket är ett plus. Dessutom har vi ju Täby Centrum, och det är rätt nice det också.

Trots det tänker jag definitivt flytta ifrån Täby inom en foreseeable future. Min bror har köpt en lägenhet i Hägernäs, typ tio minuter bort med bil (om ens det?), och även om det funkar för honom är det alldeles för nära Täby för min del. Jag ska nog försöka flytta söder om stan, för att få lite omväxling (och för att alla lägenheter finns där).

True story.

Inga kommentarer: