måndag 20 december 2010

Day 20 – Your morning routine

Ah, det här blir en sån där härlig "intresseklubben antecknar"-post. Nice.

Först skriker R2 på mig en och en halv timme innan jag ska iväg. Jag slår honom så att han håller käften och försöker somna om, men då drar min CD-spelare igång mellan en och tre minuter senare (jag tror att den och R2 konspirerar mot mig så att jag aldrig ska veta när exakt)... just nu lyssnar jag på Scorpions senaste skiva, eftersom första låten väcker en på en gång.

Sen spenderar jag mellan tio och tjugo minuter med att kolla Twitter, mailen och nyheter på mobilen. Det ska ta tio minuter, men oftast tar det tjugo för jag är inte så bra på att ta mig upp ur sängen. Sen går jag upp och äter frukost: en macka, ett glas juice, en skål flingor och en kopp kaffe. Jag har märkt att de flesta jag känner äter typ hälften av det jag käkar till frukost, men är man hungrig så är man. Plus att frukost = the shit.

Efter det duschar jag, vilket alltid är lite av ett vågspel. Man vet aldrig vad klockan är när man kommer ut därifrån, och därför vet man aldrig hur mycket man kommer att behöva stressa de tjugo-femton minuter som är kvar innan jag måste gå ut genom dörren. Lite spänning i vardagen, som det heter! Sen ger jag mig av, oftast till skolan.

På helger eller lediga dagar följer jag ungefär samma schema (utom de gånger då jag lägger in en löprunda innan frukost :P), fast allting tar mellan en till två timmar längre. Idag är en sån dag. Jag vaknade runt kvart i elva och har bara klarat av frukosten än så länge. Frukosten som det tog mig två SPN-avsnitt att äta upp...

True story.

Inga kommentarer: