onsdag 1 december 2010

Day 01 - Introduce yourself

Jag tänkte att jag skulle testa den där "30 days of me"-grejen som Trams och Hanna har gjort. Då har jag något att göra i december också. Whoop whoop! Orkar inte posta listan dock... :P

Okej, introduce myself! Waah! Ni läser min blogg redan, vet ni inte allt om mig? Nej, okejrå.

Det här är jag: Jag har tänkt skriva det här inlägget hela dagen, meeeen jag har inte hunnit för jag spenderade fyra timmar från att jag vaknade med att se på SPN och inte orka göra någonting, sen har jag varit på biblioteket och lånat böcker, och sen kom jag hem och pluggade, och SEN har jag tittat på Deadwood hela kvällen. Jag tittar på Deadwood för att 1) det är en westernserie och av någon anledning gillar jag westerns, och 2) min nuvarande favoritskådis är Jim Beaver och han är med. OCH JAG SKÄMS INTE (okej, lite kanske...).

Det som är jag i det där är alltså det faktum att jag 1) lätt blir besatt av typ skådisar och/eller TV-serier, 2) att mitt liv består av att titta på serier och att plugga (och ibland jobbar jag och träffar kompisar också), och 3) att jag tyckte att jag fick ut något av min dag bara för att jag gick till biblioteket när jag egentligen borde gått på en grej i skolan.

Right.. jag är ganska bitchig person, vilket kan vara kul när man känner folk, men är en skitdålig egenskap när jag är bland nya människor eftersom jag också är ganska blyg och dålig på namn, så om de inte känner dem tror det att jag inte pratar med dem eller minns deras namn för att jag är bitchig (vilket de märker att jag är när jag pratar), när jag i själva verket inte menar något illa. Det, och att jag är fruktansvärt envis, är nog mina sämsta sidor.

Mina BRA sidor är också att jag är envis som fan eftersom det gör att om jag vill få något att hända så ser jag till att det händer. Eller som Clintan skulle sagt: "I don't believe in pessimism - if something doesn't go your way, you just forge ahead". Sån är jag faktiskt, även om jag är rätt gnällig på vägen. Men jag är ganska rolig också, så det brukar jämna ut sig när jag blir för gnällig. Intalar jag mig själv iaf. Well, JAG tycker att jag är skitrolig så för mig är det ju inget problem, men jag kan inte uttala mig för alla andra...

På natten bekämpar jag brott. Men det är hemligt, så det kan jag såklart inte berätta om här... Nu ska jag titta på mer Deadwood innan nattens crime fighting inleds!

True story.

Inga kommentarer: