måndag 13 december 2010

Day 13 – Your mode of transportation

Tja, vi vet väl alla hur jag reser?

Bildkälla: någon annans blogg
Nej, okej, tyvärr reser jag inte via TARDIS. Mitt liv skulle vara jävligt mycket bättre if I did. Faktum är att det finns mycket grejer som gärna fick vara mitt mode of transportation, typ en Impala, eller Stargate, eller rosa pansarvagn, eller till och med en hest. Allt det skulle vara rätt chill.

Men sanningen är att jag tar mig fram kommunalt för det mesta. Ibland kör jag bil, men inte särskilt ofta. Det gör mig iofs inte så mycket, för jag gillar att åka kommunalt. För några år sen kunde jag sätta mig på bussen och åka till stan och tillbaka när jag hade tråkigt liksom, och jag brukar inte tycka att det är tråkigt när jag åker iväg till Chriss eller Trams heller, oavsett om det är via tåg eller buss.

Bildkälla: http://www.nyatabycentrum.se
Mest åker jag förstås Roslagsbanan, som jag ibland hatar eftersom den har en tendens att vara sen på vintern. Roslagsbanan är ganska ful och folk som inte åker den ser gärna ner på den, men jag tycker det är rätt chill faktiskt. Bor man i Täby är det vad som gäller liksom. Jag gillar iofs att åka vad som helst så det kanske inte är så konstigt, allting som kan ge en känslan av att vara på väg någonstans är bra liksom.

När jag flyttar hemifrån ska jag nog investera i en cykel dock. De är också rätt nice att ta sig fram med.

True story.

2 kommentarer:

Svedski sa...

"... jag tar mig fram kommunalt för det bästa."

Vad fint:P

Men du har ju fått en rosa pansarvagn en gång! Det vet jag, för du fick den av mig!

//Prewsi

Ell sa...

OJ, HAHA, det var inte helt rätt. XP


Ja, det är sant! Det har jag! Fett fin var den!