söndag 2 januari 2011

Gott nytt 2011!

Jag tänkte att jag skulle försöka förutspå det nya året baserat på vad vi gjorde igår, och se om man kan dra några visa slutsatser från det... nu ska vi se!

Vi började året med att se på Star Wars: Return of the Jedi... vänta, nu skrev jag fel, vi började med en promenad på en halvtimme, vilket helt klart tyder på att vi kommer att ha ett aktivt år. SEN gick vi in och såg Star Wars, vilket tyder på att det kommer att bli ett AWESOME år. Dock sov jag mig igenom slutet, jag antar att det betyder någon form av dvala i december... känns okej!

Sen sov vi till tolv, vad det betyder tänker jag inte fundera över. Antagligen att vi alltid kommer att vara utvilade. Efter det tog vi oss till sist upp och gick och köpte juice och läsk, vilket jag tror symboliserar the fine line mellan ett nyttigt och ett onyttigt år. Eller att vi kommer att vara väldigt törstiga hela tiden, båda fungerar...

Sen såg vi på TV resten av kvällen, massvis med Paul Rudd (förhoppningsvis betyder det massor med Paul Rudd i våra liv det kommande året!), A-Team, och sen massvis med Burn Notice. Det betyder helt klart att vi kommer att få ett actionfyllt år, men att vi måste se upp eftersom man inte alltid kan lita på folk man trodde att man kunde lita på.

Mycket djupa förutspåelser det här! Jag ska nog fundera ut några nyårslöften också, men de tar jag senare, nu ska vi se mer Burn Notice!

True story.

Inga kommentarer: