söndag 25 maj 2008

"The way I see it you can either live with it... or learn from it."

Jag har insett att just nu är det mycket ångest för lite saker, saker som jag inte kan göra något åt eftersom jag vet att det kommer bli bra bara jag vänjer mig vid dem (vi pratar ett helt nytt skede i livet som tar sin början, of-la-fucking-course it's scary!), och därför har jag bestämt mig för att ta en dag i taget - and I do.

Vilket är varför jag har gymmat, sett på Sex and the City, och ätit glass och tomater hela dagen och inte tycker att det var bortslösad tid. Jag hade andra planer, men det blev inget av det, men "it doesn't matter, it's in the past!". Jag ska ta itu med saker, men inte idag, för just nu är det just nu som spelar roll.

Om en kvart ska jag möta Zackrid nere vid ICA och så ska vi ge oss ut på en promenad ikväll igen. Jag gillar det, tiden på året då jag och Zackrid börjar ta promenader är en bra tid på året. Det brukar vara såhär innan sommarloven för vi vet att vi inte ses så mycket då antar jag, och ibland i slutet har det hänt att vi catchat up inför skolan och sådär, fast det blir väl inget av det i höst. Vi får se hur vi håller kontakten, det enda jag vet är att vi kommer göra det.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: