tisdag 20 maj 2008

"Kom alltid ihåg att äta frukost!"

This is how Ell likes her breakfast - stor och amerikansk.Det här är en bra frukost. Två toast och kaffe - sen om jag orkar två toast är en annan femma, det är gott i alla fall. Och man blir jävligt mätt. Jag älskar toast. Att mina föräldrar inte fattat att våffeljärnet aldrig någonsin kommer göra en våffla igen och köpt ett nytt övergår faktiskt mitt förstånd.

Idag är jag sjuk - WHICH SUCKS. Jag skulle se på Kreta-bilderna i skolan fick jag faktiskt såg fram emot, jag skulle skriva mitt sista prov ever, och så skulle jag sätta upp det allra sista Kulturbladet i skolans korridorer. Jag tänkte lägga ut alla blad som vi gjort här någon dag, men inte nu. I alla fall, det suger ju, för jag ville ju gå. Men nee.

Dessutom vill jag träffa folk där nu. Jag har insett att vissa människor kommer effektivt försvinna ur mitt liv när jag går ut från TEG, och även om jag kan leva med att de flesta människor gör det, så är det en viss människa som jag inte är riktigt redo att aldrig mer träffa. Men vi umgås ytterst sällan utanför skolan, och jag fattar inte varför vi skulle börja nu, så det är liksom inte mycket att göra åt det. Ja, jag har separationsångest. Pinsamt är vad det är (och det är inte svårt att gissa sig till vem jag pratar om, jag tänker bara inte skriva det).

Nu ska jag äta min stora frukost och se massor av TV-serier som jag ligger efter i. Det blir nice.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: