torsdag 29 maj 2008

"Idag har vi fan boots av haj."

Gymnasiets sista kaffe...Zackrid dricker gymnasiets sista morgonkopp, grön eftersom han aldrig druckit ur de gröna kopparna innan. Vi satt och diskuterade hur bra vid mådde, och konstaterade om och om igen att vi jävlarimig hade boots av haj. Något som Snus läst i en tidning, "dansbandsikonen har boots av haj", och som på bara två dagar blivit en metafor för att vara jäkligt framgångsrik. "Alla har boots av bäver", slängde jag ur mig, och det blev dagens förolämpning.

Just nu vet jag inte hur det känns, då var det ju bara boots av haj hela dagen. Chriss tvingade ju oss alla att åka in till Täby Centrum igen för att gå på Olas signering, och han var ju toktrevlig och gav mig en grattiskram när Chriss berättade att jag gått ut gymnasiet. Och frågade vart mössan var (själv hade han tappat sin samma dag som han gick ut). Helt plötsligt hade Chriss också boots av haj.

Men idag? Det har ju varit en bra och hektisk dag, det tänker jag inte förneka, men går inte riktigt att säga hur jag mår känner jag. Jag börjar få ångest inför framtiden, fast jag inte alls borde ha det för jag bmår ju bra nu! Som fan! Det är bara det att det är skillnad på att må bra i skrift och på riktigt.

Gymnasiets sista latte...Det där lät djupt, jag borde skriva en bok. XP Nej, men okej, jag mår ju bra, jag är nöjd som fan med att tre år är över och jag kommer säkert sakna folk och fä mer än vad man kunnat tro, men egentligen är det ju bara nice att man få komma vidare och testa något nytt. Något helt nytt.

Ska jag vara helt ärlig är jag nog mest förvånad över att jag lyckades hitta några som var värre än mina högstadiekompisar. Eller att Zackrid lyckades hitta en person, snarare, för det är väl mest tack vare honom som vanligt. Det var ju drygt att sluta Skolhagen för att man visste att man skulle glida ifrån de man tyckte om och träffat varje dag, och det är drygt att sluta TEG av samma anledning, men det gick ju bra sist, så det borde gå bra nu.

Nu borde jag gå och duscha och sen sova, för jag ska upp sex imorgon och åka till jobbet. Så jävla seriöst och vuxet det känns, och lite ångest har jag väl för att jag redan har krav och inte helt har worked it out, men å andra sidan är det skönt med rutiner också. I guess.

Men allra mest har jag boots av haj, och jag kommer nog ha det ett ganska bra tag framöver. Det känns bra.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: