torsdag 15 maj 2008

Kultursektorn består av fyra personer

Min lugg vägrade ligga jämt idag, så precis innan jag gick utanför dörren slängde jag om den som snelugg - och det blev riktigt bra. Jag kom ihåg varför jag hade det så länge, fast bilden gör det inte riktigt rättvist.

Kultursektorns fjärde medlem? Tja, det skulle kunna vara Fredrik/Snus, eftersom han hänger med oss rätt mycket, men han går ju inte kultur, så det går inte. Den fjärde medlemmen är faktiskt Jesus, vilket vi konstaterat riktigt många gånger. Idag låg Marcus och sjöng om att vakna, och efter fem-sex improviserade rader om ingenting dök Kristus upp som vanligt, och när jag klagade påpekade han ju det uppenbara: Jesus är med i Kultursektorn. Hoppas han uppskattar det.

Dagens största nyhet, som berättats med fler och fler detaljer, är om hur Marcus igår närstan körde på och sedan sköt Mikael Persbrandt. De hade varit ute och kört hem från en studentskiva och plötsligt hade en skitjobbig cyklist på gul Crescent åkt framför dem, och när de äntligen kunde köra om stack någon ut en knallpulverpistol och sköt på honom - det visade sig vara Mikael Persbrandt som var ute på en nattlig cykeltur. Marcus var i exstas, "Mikael Persbrandt är ju den bästa mannen i Sverige!". Jag sa att han var god tvåa efter Peter Stormare, och fick medhåll från de flesta andra. Hah.

Annars var det kul när jag skrev prov i Staden och Framtiden och MacGyver bestämde att vi skulle tävla om vem som skrev klart provet först (bara för att ingen räknade med att sitta mer än fem minuter). Han fick sitt prov typ fem minuter innan mig och försökte avblåsa tävlingen, men jag sa att om jag vann nu skulle han vara tvungen att bjuda mig på glass. Jag vann faktiskt, så nästa gång jag ser honom ska jag dra med honom till Statoil. Haha!

Det lär ju finnas rätt många som skulle behöva varnas för oss...Egentligen skulle jag hänga kvar i skolan tills klockan fem och plugga, för att sedan gå och hämta ut Indy-biljetterna. Pluggade jag? Nej, jag satt med Sektorn och Snus och spelade pókémon, pratade om kukar, och masserade Marcus arm (han var sjukt gnällig och höll inte käften förrän jag gjorde det, och Marcus kan vara RIKTIGT gnällig när han vill). Det var inte så moget, fast väldigt kul. Snus och jag diskuterade min gamla klass också, eftersom han fortfarande går där den stackars jäveln. Enligt egen utsago "har han inte sagt ett ord i den jävla klassen på två år", och utmanade mig att komma på en person förutom oss båda som var vettig i klassen. Jag failade faktiskt.

Zackrid har massa jättefina Kreta-bilder också, Henric dök upp och pratade om den och sa att det fanns en fett sexistisk bild på mig och Marcus. Jag förstod inte alls vad han pratade om, men, ehm, det fanns faktiskt FLERTALET bilder när Marcus försökte styla mitt hår, så jag misstänker att det var någon av dem han syftade på. Zackrid har verkligen haft kul med sin kamera. Hans video på Emil var för övrigt mycket bättre än min, man såg faktiskt tydligt hur han dregglade över hela balkongen. Om ni tycker det är bra eller inte kan man iofs diskutera, men kul är den. Riktigt kul. Några av de bilderna lär komma upp här så fort han skickar dem till mig.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: