torsdag 9 oktober 2008

Who's gonna stop me when I'm on a roll?

Så, nu sitter vi i vår nya lägenhet... som tekniskt sett är ett twin room, men jag tror vi tänker fortsätta kalla det för lägenhet för enkelhetens skull. Och för att det låter coolare. Vi har, som ni ser, en TV nu, och lite mer plats. Dock inget kök, så vi måste gå längst ner, längst in i huset för att komma till det. Jobbigt. Men vi tänkte införskaffa en brödrost (såg den snyggaste brödrosten EVER i Camden Town! Visar bild när vi köpt den, de hade stängt idag) och en vattenkokare så att vi kan käka frukost här i alla fall liksom.

När vi flyttat (de svinen kom in en timme för tidigt så vi fick packa i raketfart. Tror aldrig att någon har packat så snabbt någonsin alltså. Jag är stolt över oss) drog vi iaf ut och sprang och sen bestämde vi oss för att käka för vi var dödshungriga. Konsekventa som vi är googlade vi lite och hittade en restaurant i Camden Town som lät bra, så vi åkte dit. Vi hittade den dock inte, men vi hittade ett schysst kebabställe med god falafel (som var precis vad vi var ute efter) så vi var nöjda ändå. Ännu nöjdare blev vi efter att ha glidit runt och shoppat lite där, Camden Town is the shit! Dessutom känner man sig hemma ovh välkommen där, till skillnade från typ Harrods där folk hade en tendens att titta aaaningen snett på en. Camden Town is our town.

Eftersom vi ändå var tvungna att byta i King's Cross tänkte vi att då kunde vi ju lika gärna vara smidiga och kolla in Platform 9¾, tja, som ni SER av bilden liksom. Ja, Hanna, det är menat att du ska bli avundsjuk och gråta nu. Fast du kan trösta dig med att vi var jäkligt ensamma där och ingen Sirius kom utspringandes, om det känns bättre.

Sen var vi och handlade på det där 24 hours-Sainsburyt. De hävdar ju då att de har öppet jämt, vilket känns weird för de var ungefär precis som Coop Forum. Vem åker dit och handlar mitt i natten? Men jag klagar inte, jag kanske får för mig att göra det någon gång. Vi har i alla fall köpt det vi tror vi behöver (hade inte med mig receptet, så jag gissade lite :P) för pastagratäng som vi tänkte försöka laga sen. Vi var duktiga och köpte plastburkar typ Tupperware fast billigt så vi ska lägga våra rester där. Jag hoppas ni är stolta nu, mor och far!

Internet har varit lite muppigt här, typ noll mottagning, men det funkar ganska bra för mig sen jag startade om datorn så jag ska inte klaga. Harvey är bra. Känns lite sjukt att vi ska bo i det här rummet i sex månader till dock, känner att jag nog måste tapetsera väggarna lite för att det ska kännas som hemma, men annars tror jag nog jag kan trivas. Gärna få ett schysst jobb också. Yes yes.

That's enough of that shit.

Note to alla andra: Gissa var rubriken kommer ifrån... ;P

4 kommentarer:

Chriss sa...

Låter ju superhärligt med egen lägenhet! :D
Och åhhh, jag vill också vara på King's Cross!

Jag fick ert paket idag förresten, men jag har inte öppnat det än XP tack så mycket! :)

Johanna sa...

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR att läsa din blogg! :3
Hoppas jag kan göra samma sak som du, först måste jag dock hitta en kompis att ha med!

Låter som ni har det härligt!

Anonym sa...

Blev nyfiken på brödrosten, se till att inskaffa den snarast :D
Åh, men jag blev i vilket fall enormt avundsjuk... vill mer än mycket annat få komma dit <3

Anonym sa...

Tufft! Men lite är det faktiskt som ditt gamla rum med kombinationen mörkblått/svart och vitt. Så så hemskt är det väl inte? ;P

Och om ni är i Camden igen och springer på Roundhouse kan ni väl fota det och lägga upp här? :D