lördag 11 oktober 2008

En turistig dag i London

Idag var så random så ni får lite bilder för att försöka förklara allt. Vi skulle iaf till London Library, men det sket sig då det visade sig att det inte var ett public library utan kostade typ cpmycket i medlemskap per år. Vi skulle sen försöka ta oss till ett som var i närheten, men blev distraherad av en spännande park. St James's Park visade det sig.


I parken såg vi någonting ännu mer spännande. Inte hästen, dock, den fann vi när vi började leta oss mot detta otroligt spännande föremål. I Doctor Who serie 2, säsong 1, avsnitt 1, beskrivs det som en stor rund transmitter. OM det säger er någonting.


Det var ju London Eye, såklart! Vi stod på samma sida av floden som Rose och Doktorn, men vi kunde inte riktigt räkna ut exakt var de stod. Jag ska nog kolla på DVDn och återvända någon dag. Jag gillar verkligen den där floden, för övrigt. Walking out from Cheapside, my fortunes for to seek, I passed along the river Thames, its waters did they reek. T'was there I met a pretty lass, she said her name was Nell... för att kinda citera Heath Ledger.

Vi såg oss omkring, undrandes vad vi skulle göra... och fick plötsligt syn på en till högst spännande sak. Dit måste vi bara gå...


Och sen slog det oss att det var ju Big Ben vi hade hittat! Liiite osmidigt av oss, men in our defense så såg vi faktiskt bara byggnaden bredvid och inte själv klocktornet. Men den var cool, så vi vandrade vidare bara för att se var vi hamnade.


Westminister Abbey! Bara sådär, POFF, dök det upp framför oss och var riktigt jävla coolt. Dock kunde vi inte gå in, men det var lugnt för det var snyggt som fan ändå. Vi fortsatte gå och såg en skylt mot ett public library, men när vi kom in visade det sig att där fanns en restaurang och själva biblioteket hade flyttats. Är det här är en sort komplott av något slag?

Sen hittade vi en till fin park där vi satte oss och käkade bisarrt goda muffins från en matkedja (jag var löjligt nära på att skriva mat med stora bokstäver) som heter Eat. Vi gillar dem. Efter det kände vi att nu började de roliga turistiga grejerna ta slut, så vi tog bussen till...


Trafalgar Square!!! För er som inte vet finns där Englands National Art Gallery, så vi gled in där och tittade på typ Leonardo da Vinci-tavlor och annat fräscht. Det var en bra dag. Av ett gäng kosmiska slumpar hade vi alltså råkat se typ alla turistiga saker som vi har planerat att se. Fast vi har en del kvar och har nog kommit på ytterligare grejer i farten, men ändå.

Och i två dagar nu har vi haft SJUKT bra väder, det är liksom galet varmt för att vara oktober. Och galet bra för att vara London, inget regn och lagom mycket blåst. Så vi har inget att klaga på.

OCH! Jag har en till jobbintervju!! På onsdag, ett heltidsjobb som värvare för Concern Worldwide. Visste inte riktigt vilka de var förrän jag kollade på deras hemsida, men de verkar nice. En av deras kampanjer är ju Fair Trade, liksom, och det gillar jaag. Mycket bra att mina potentiella arbetsgivare inte är svenskar och kan läsa här. Jaja, nu borde jag sova så att jag ger ett bra intryck på Subway imorgon. God natt. ;)

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: