tisdag 28 oktober 2008

Malpaso

Mina skor jag köpte i helgen. Jag älskar dem. De är så coola. Och folk kan inte inte ha en åsikt om dem. Min teamleader tyckte de var jättesnygga (fast min giraffväska var dagens samtalsämne dock), medan andra typer på gatan... man ser hur deras blick dras ner mot skorna efter att jag sagt hej, sedan spärrar de upp ögonen, ser upp på mig, och går vidare. Världens bästa skor. Och så coola.

Jag är sjuk idag för övrigt, stack hem från jobbet ett eftersom jag inte riktigt orkade stå, så det var drygt. Tror inte den här kylan är bra om man är på g att bli sjuk liksom, men å andra sidan är det en utmaning för mig som hatar att frysa. Och man ska ju utmana sig hela tiden säger folk (Trams säger att vi ska döda de som påstår det). Typ Clintan. Clintan har sagt mycket djupt har jag insett nu när jag läser en bok med intervjuer med honom. Men det kan jag berätta mer om någon annan gång.

Jag insåg nämligen inte hur nerkyld jag var igår förrän jag var på väg hem. På väg till jobbet hade jag en tjocktröja och en stickad... kortärmade tröja (stickad t-shirt? :S) på mig, och höll på att svettas ihjäl. På vägen hem hade jag tre tjocktröjor, den stickade grejen, vantar, halsduk och mössa. Och då tyckte jag att det var riktigt behagligt på tunnelbanan som var så full att jag knappt kom på. Då är man nerkyld. Så att jag blivit sjuk är inte så oväntat med tanke på att värsta viruset goes around uppenbarligen.

Fast en sak är bra - jag fick min första värvning idag. Hade nog haft en riktigt bra dag om jag jobbat mer än två och en halv timme, men det är lite poänglöst att stå där ute när man inte riktigt orkar ge sin approach till folk för all ens energi går åt till att stå upp och le. Inte kul. Men titta på bilden ändå, vem vill inte stanna och prata med mig? Jag är jättesöt ju!

För övrigt är jag och Trams bäst på mat har jag kommit på. Hon kommer på fantastiska maträtter som vi lagar varje kväll och det blir alltid supergott. Och jag har gjort egna wraps till lunch den här veckan bestående av cous-cous, hummus, keso och avokado. GOTT. Om folk vill ha bra tips på lättlagad vegetarisk mat kan jag börja lägga ut recept här. Fast det känns som att folk inte vill ha det.

Av någon anledning fungerar inte ljuset i vårt rum. Vi har bytt lampa, men det funkar ändå inte. Samma sak gäller toaletterna här på övervåningen, helt mörkt. Skitirriterande faktiskt, för vi ser typ ingenting. Vet inte ens varför det är så. Vi ska ringa och klaga imorgon, tills dess får vi helt enkelt hålla ut antar jag.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Zackrisson sa...

Ja, du är jättesöt och dina skor är fantastiska!

Chriss sa...

Klart du är söt; du är alltid söt! :D