tisdag 21 oktober 2008

"I'm very pessimestic about where the world is heading, so I decided I should do something about it."

Blondspray kan vara den bästa uppfinningen i hela världen. Har haft otroligt ångest över mitt hår och min utväxt idag så jag köpte lite på vägen hem och har använt den nu... kärlek. Mitt hår är blont igen, och inte blont med rått färgat. Jag är lika snygg som floden i solnedgången.

Dagen var intressant, fast vi fick typ tre skriva och presentera-uppgifter (väldigt seriöst!) så det kändes verkligen som att vara i skolan igen. Fast det var nice, det var ju för en gångs skull något man verkligen var intresserad av som man fick lära sig om. Har lärt mig mycket om HIV/AIDS faktiskt. Typ att 2/3 av de som har AIDS idag bor i Afrika (sub-Saharan Africa), och att de som drabbas typ behandlas som pestsmittade. Och att det smittar via bröstmjölk. :S

That's enough of that shit.

P.S. NEJ, det var inte jag som sa rubriken! Didn't see that one coming, did you?

1 kommentar:

Svedski sa...

Ang bröstmjölk så har jag en liten spännande historia om det. När jag föddes hade man precis, precis upptäckt att det smittades via bröstmjölk. Mamma hade innan förlossningen läst att om barnet vägde över 3 kg när det föddes behövde barnet ingen mat första dygnet. Jag var en kluns på närmare 4,5 kg när jag föddes, och eftersom mamma legat över 24 timmar med att pressa fram mig och hade förlorat massa blod mm var hon helt slut när de rullade iväg henne till viloavdelningen och tänkte inte så mycket på det. När hon åkte hem från sjukhuset bad hon om att få journalerna hemskickade, och där läste hon att jag blivit matad av en annan mamma första dygnet, när mamma legat och sovit. Fatta om mamma var arg! Som tur var så var mamman som matade mig inte smittad, men ändå!