onsdag 1 oktober 2008

Nu sitter jag och fryser i ett regnigt London

Nej, jag bloggar inte från planet, men jag orkar inte fota några nya bilder, så there you go. Resan har gått bra, eller tja, så bra som den kunde gå. Trams ville döda mig på flygplatsen för att hon var hungrig, sen ville jag döda henne när vi fick vänta i en timme på att någon skulle komma och hämta oss hit där vi bor. Dessutom är hennes svenska stört tung och stört jobbig, jag är övertygad om att den är besatt av djävulen.

Men det verkar gå bra iaf! Uppenbarligen är det inget problem att få en long term-lägenhet via de vi bor hos nu, så lägenhetsproblemet verkar ha löst sig innan det ens kommit till.

Nu ska vi dra ut och shoppa lite essentials. Typ varsin filt (svinkallt här ju!), nya SIM-kort (de som vill kan få numret), hårspray, hårtork, mat, och sånt där som behövs. Även om klockan är två här så är den mentalt typ sex-sju för oss eftersom vi varit uppe så länge, så, ja, det blir kanske inte så mycket mer idag.

JO. Trams har inte en ordentlig laddare till sin dator med sig, så nu är vi fast med enbart min. Greeeat. Vi kan alltså inte titta på film eftersom min dator inte har CD-uttag, och, tja, ungefär tusen andra grejer man skulle vilja göra. Men förhoppningsvis kan hennes föräldrar skicka nämnda sladd fort som fan. Hatar sladdar.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Svedski sa...

Verkar sååååå najs! Hur länge ska ni vara där, typ? Jag kommer och våldsgästar!!!

Ell sa...

Åh nej, inte en till! XD

Haha, vi får se. Tre till sex månader brukar vi säga!

Chriss sa...

Jag vill ha numret! :D