måndag 11 februari 2008

Sökes: något att fördriva dagen med

En annan mer eller mindre upphetsande grej vi gjorde i lördags var att beställa pizza via PizzaOnline.se. Hanna hade hört det i någon Harry Potter-podcast, och som den fangirl hon är ville hon testa. Det funkade faktiskt bra, så vi rekommenderar det. Poängen med det här är i alla fall pizzan som är på bilden bredvid: alla pizzerior brukar ha en Indiana-pizza, men det här har jag aldrig sett innan. Då är bara problemet innehållet - vem fan äter oxfilé och bearnaisesås på pizza!? Och vad har det att göra med Indy!? Jag är så besviken. Som att vår pizzeria här hemma har tre pizzor vid namn "Den gode", "den onde" och "den fule", men ingen är vegetarisk...

Åhåtåtåtåtå, som åhtåtåmännen säger. Skolmailen är alltid lika intressant och antagligen en av de saker jag kommer sakna mest. Alla de där cp-sakerna som efterlyses konstant (klassikerna är väl "det lilla salta kexet" kvarglömt i datasal 1, "Sven Gunnarsson" som senast sågs fightandes en peruansk bergslama vid rönnbärssnåren, och "Encyclopedia Britannica" ("det rör sig om en modest bok i vinröd läderbindning med Encyclopedia Britannica skrivet i guld på framsidan. Boken mäter 12 x 18 tum och sågs senast i Datorsal 2") förra terminen), helt enkelt. Dock tar helgens efterlysning nog priset ändå. Jag citerar helt enkelt:

Ämne: Livsglädje försvunnen

Ursäkta mig ärade medmänniskor, men jag har råkat förlägga min livsglädje någonstans i skolans lokaler. Livsglädjen sågs senast någon gång i början av förra terminen, anledningen till att jag har väntat så länge med att efterlysa min livsglädje är för att jag har hoppats att finna den på egen hand i t.ex spritflaskor, crackpipor samt olaglig vadslagning, men jag har inget funnit! så därför vänder jag mig till er, kamrater, att hjälpa mig finna min borttappade livglädje! tack på förhand.

(Om livsglädjen ej är funnen innan sportlovet tänker jag anordna en skallgångskedja som kommer att löpa genom hela stockholms län, skalgångskedjan kommer ej att upphöra förens livsglädjen är funnen)


Ja. Har vi på TEG ett liv eller har vi ett liv? Fan vet.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Trams sa...

"vem fan äter oxfilé och bearnaisesås på pizza!?"
*Räcker upp handen* Uhm... Jag.

Det verkar gå så sjukt roliga människor på din skola. X''D

Ell sa...

You disgust me...

Det gör det verkligen. X'D