tisdag 26 februari 2008

Med en god bok är man aldrig ensam

Jag har varit jätteduktig nu och skrivit klart två skolarbeten. Heja mig! Sen att jag har massa mer jag måste göra den här veckan (typ plugga till prov, maila massa lärare, skriva ett arbete till), det hör inte hit. Jag är fett duktig.

Idag började bokrean. Yay. :D Jag gillar bokrean, böcker är så fint, och speciellt när de är billiga. Jag gillar framför allt tjocka, engelska pockets av någon anledning, fast jag vet inte varför. Det ser inte särskilt kulturellt ut i alla fall. Å andra sidan gillar jag folianter också, så jag tycker att det väger upp det...

Hur som helst, så insåg jag att jag måste göra något åt min relation med böcker. Jag tror inte jag läste en enda av böckerna jag köpte på bokrean förra året. Inte för att de är dåliga, utan för att jag inte läser något längre. Alls. Jag vet inte varför, för böcker är fortfarande bra och jag gillar att läsa och sådär, men det blir aldrig av bara. Jag har för mycket liv. Eller nåt.

Hmpf. Jag kanske borde börja beta mig igenom alla böcker jag har ändå, innan jag köper nya. Fast det är svårt att låta bli eftersom det kommer nya hela tiden, och tja, man vill ju hålla sig uppdaterad. Även om man inte läser dem, så att man kan säga typ "ja, den har jag hört om, jag planerar att läsa den, den har fått så bra kritik". Jag är en tönt.

Imorgon fyller jag år. :D

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: