söndag 17 februari 2008

What would the people on Atlantis do?

Mitt liv är så svårt! Jag typ lider av McKayiska proportioner (ingen lider som McKay!). :(

För det första pratar inte Chriss med mig! :O Visserligen är det för att hon är på väg att tappa rösten och bestämt sig att kommunicera via lappar ("Ola! [hjärta]" finns och "Du är cp" - det är en fin vänskap), men ändå! Jag lovar, hade det hänt McKay att någon inte pratat med honom hade han blivit galen och freakat ut. Så jag har rätt att ta illa upp.

Sen, för det andra, så har min familj ätit upp vaniljhjärtana! TROTS att jag uttryckligen i butiken sa att jag aldrig ätit det, så gav de det sista till MIN LILLASYSTER för att hon sa samma sak. Så arg! Tänk er Ronon om det hänt. Det hade varit värre än att väcka honom. Mycket värre...

Och nu, för att göra saken värre, så dödade blogger halva mitt inlägg så jag fick skriva av. Väldigt ledsen! Jag kan se det framför mig. Zelenka som måste göra om allt... vad han nu gjort. Woolsey som måste skriva om en rapport. Det hade blivit uppror!

Kriser är nog roligare på Atlantis ändå. När in kaffet är slut, vilket mitt inte är, så nu ska jag hämnas på min familj genom att äta upp pepparkakorna och titta klart på Girls just want to have fun med Chriss. Mmhmmm!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: