tisdag 5 februari 2008

"Fortune and glory, kids. Fortune and glore."

Alltså det är bra att ha syskon. Körde ut Lisa ur rummet typ tjugo i ett, kände att "faan, inte en till natt av ångest!!!". Sen kom Acksäll in en kvart senare, och så satt vi och snackade skit och tittade på klipp på YouTube och katter till halv fem. Det var väldigt bra nice, måste jag säga. Fast han är cp, pappa skällde ut oss tidigare under kvällen för att vi aldrig tar undan disken och så, och typ fyra går Acksäll ner och gör flingor, sen går han in på sitt rum och hämtar en tallrik som stått där sen tidigare under kvällen: "har du nån mer disk som ska ner? Jag tycker det är så kul att jävlas med pappa". Idiot.

Dagen har varit så nice, jag lämnade sängen för typ tjugo minuter sen. Vaknade två, gick ner och gjorde toast och hämtade mina tidningar som äntligen kommit. Det kanske inte verkar som en jättesmart idé att impulsköpa tidningar för 200 spänn, men Vanity Fair-omslaget är så jävla snyggt, och artikeln var så jävla bra, så DET var värt det. Och jag har just öppnat Empire Magazine, men affischen som man fick med - och som jag satte i garderoben av någon anlending - var så jävla värd det.

Jag älskar mitt nördiga liv. Jag älskar att inte gå upp ur sängen. Pappa kommer nog lacka om jag kommer ner och äter middag i pyjamas, men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag behövde en sån här dag, och nu ska jag läsa filmtidningar och skriva.

That's enough of that very awesome shit.

Inga kommentarer: