måndag 4 februari 2008

Ten things I love about you

Min hjärna är lite cp, så ganska ofta börjar den tänka på Milind Soman. Jag vet liksom inte varför, jag kommer sällan fram till nåt utan funderar mest på hur snygg han är och vad rätt det vore om ha var med i Indy 4. Och jag kan inte ens motivera det.

Här kommer i alla fall en lista på varför Milind Soman är den perfekta mannen:

  1. Han är skottskfödd indier. I teorin borde det innebära att han kan växla mellan de två hetaste dialekterna i världen.


  2. Har jag nämnt att han är supermodell/skådis? Han är alltså erkänt skitsnygg.


  3. Han är vegetarian. Logiskt sett är han alltså min.


  4. Han har varit simmare på nationell nivå - vilket betyder att, ja, han har gudomligt snygg kropp.


  5. Han är gift med en fransyska, vilket gör att han borde kunna åtminstone tre språk: engelska, franska och indiska. HETT.


  6. Okej att han inte är en indisk prins som jag gärna hävdar: men han har varit gästspelat i nån cp indisk serie som ängel. Med vingar och allt. Det är hett.


  7. Eftersom han är Bollywood-skådis kan man ganska säkert anta att han kan sjunga. Oh yes.


  8. Han blev känd genom en reklam där han och nån random indisk brud var iklädda endast en pytonorm. Heh.


  9. Okej, sant, vem som helst kan klä sig i en orm och photoshoppa sig och bli snygg. Men han är inte bara snygg och kan skådespela, han driver också en TV-bolag, och ett film-bolag, BLAND ANNAT.


  10. Enligt en intervju jag just läste är håret här för att stanna. "I tell people, this is how I want to keep them. If they have a role for me with this look, I'm ready to do it."

Fuck off - han är min.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: