onsdag 27 februari 2008

"Gid hon länge länge länge leva må."

Jag fyller åår idag. :D Så nu är jag jättegammal, dvs 19 år (jag skrev tio två gånger när jag försökte skriva det där, undrar vad Freud skulle säga om det?). Alla andra tycker 19 är en värdelös ålder, men jag gillar mellanåldrarna för då slipper man ha ångest över allt man måste göra. Ångest tycker vi inte om.

Det är fint att fylla år. Man får saker, och folk grattar en. Jag är barnsligt förtjust i att fylla år, men det skiter jag i. På HFW-forumet har jag fått en tråd dedikerad till mig, och en av administratörerna skrev sin hälsning på norska. Det tycker jag var fint. ;P Macca SMSade och frågade om Indy hade gett mig något och blev jätteupprörd när jag sa nej, så hon och Q köpte Air Force One till mig. Jag blir så glad. :D Och så fick jag Music and lyrics av Chriss också, så nu har jag massa bra film. ^^

Dessutom ska vi äta tårta! :D Tårta är skiten. Speciellt med choklad på.

Jag har börjat läsa en bok som faktiskt är så bra att jag vill fortsätta läsa hela tiden! Det har inte hänt på skitlänge. Lost Discoveries av Dick Teresi, jag lånade den till mitt skolarbete om inkaindianerna, men jag kommer nog inte använda den. Kortfattat handlar den om hur vi i västvärlden tycker att vi har kommit på alla bra vetenskapliga upptäckter typ nånsin och att de antika grekerna var först med precis allt, men att det är inte alls sant egentligen. Han som skrev den (som är väldigt lik Penn Jilette, vilket jag tycker är jättekul) har typ skrivit en artikel om hur det är precis så någon gång, men har insett att han visste hade fel. Fett äg att han vågar stå för det!

Nu ska jag se Stargate och ägna mig åt min tårta. Hurra hurra!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: