tisdag 1 maj 2007

Ever fallen in love with someone you shouldn't have fallen in love with?

Värsta bra dikten med en fräsig bild. :P

Nu har jag sett om Shrek 2 vilket gör att min Shrek-kvot är uppe i fem gånger på en och en halv vecka (ettan tre gånger, tvåan två... men vi ska beställa tvåan imorgon, så det lär bli några fler gånger snart), och som alltid kan jag ju bara konstatera en grej: "I just want what any princess would want, to live happily ever after... with the ogre I married".

Jag verkar tyvärr vara jävligt ensam om den åsikten, inte ens träsktrollen jag dejtade tror ju på det. Vad fan gör man då, ber dem dra åt helvete och stanna kvar i vilket träsk det nu än var man hittade dem i? Seriöst, jag kanske är ytlig för att jag bryr mig om hur jag ser ut och så vidare, men det ska fanimig vara en jävligt ful kille för att jag ska backa om jag faktiskt tycker om honom. En titt på typ samtliga av mina ex tycker jag bevisar det jävligt bra, och ändå så verkar den allmäna uppfattning vara att jag är precis lika dryg som vilken bimbo som helst och dömer alla från utsidan.

Please, my God, bara för att killarna som varit ihop med mig är ytliga och bara vill vara med mig för att jag är mycket snyggare än nån annan de nånsin kommer få behöver det inte betyda att jag känner likadant. Ska man behöva förklara det för dem när man börjar träffas eller? "Älskling, du är underbar, men jag är alldeles för snygg för dig, så det är bäst för dig att tror på mig när jag säger att jag älskar dig, annars måste jag nog brotta ner dig i en oerotisk lerpöl och lämna dig där".

Nej, det är hopplöst. Bring out 'em ogres, I say. Jag gifter mig hellre med Shrek än Prince Charming, alla gånger. Och det är nog bäst för dem båda att de inser det.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Emma sa...

Härlig inställning. Coolt
Jag håller med dig alla gånger

Ell sa...

Haha, vad bra. :D