söndag 20 maj 2007

But we do as we please

Nu är jag lite sur på Bindi för hon är så seg, och rätt pissed på uppkopplingen för jag får kick på MSN hela tiden. Varför håller det alltid på såhär?

Idag var det iaf feffoträff (på en lördag!) och jag drog dit Wombat, vilket var lite skoj. Jag och Dreaner bestämde oss för att utöka vår nördfaktor genom att tillsammans köpa ett boosterpaket med Star Wars-miniatyrer. Enligt Dreaner hade han och Martin tänkt börja samla på såna i evigheter, men Martin vågade aldrig, så nu gjorde vi det istället (ska också försöka få tag på de figurer jag saknar av Kellogs-figurerna, enligt en källa nära mig kan man hitta dem billigt på Tradera, och det vore nice. Jag har liksom kvar baksidan av ett Kellogspaket från den tiden, och det ser hemskt ut utan alla).

Väl hemkommen hamnade jag här ett tag, försökte skriva bloggen, men blev avbruten av Blogspott som envisades med att fucka upp allt och sen ta bort det. Blev bitter, och orkade inte skriva om.

Sen stack jag iväg till Robin för att titta på film med Wombat och Clown. Det läskiga här är ju att igår drog min bror och hans polare med sig Wombat till Gröna Lund (min Wombat liksom!) och idag umgicks jag med Clown som då är brorsans kompis. Förklaringen skulle kunna vara att Wombat bor hos Clown just nu, men det är ändå ganska oroväckande det här eftersom jag länge känt att min brors och min bekantskapskrets börjar glida in i varandra. Vi har ju skämtat om att vi kommer sluta som de i Vänner någon gång, och om det här fortsätter lär det ju göra det också (ännu mer skrämmande är dessutom det faktum att min mamma gifte sig med sin brorsas kompis: jag tänker absolut inte gifta mig med nån av min brorsas kompisar!).

På vägen hem trampade jag på en snigel, och som bekant så är jag ju livrädd för dem så jag reagerade ju som vilken normal människa som helst och skrek högt och hoppade upp och ner. Wombat och Clown garvade åt mig och fattade inte vad jag höll på med, och jag tyckte de var hemskt elaka.

Nu ska jag nog läsa lite mer Jakten på Angelinas IQ som jag roat mig med att läsa om, och sen ska jag sova för jag är trött. Måste ju värma upp inför Pirates på onsdag, liksom. ;P

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: