onsdag 9 maj 2007

Gauss would be proud of me

Första halvtimmen av provet satt jag och hade panik och insåg att jag kunde ingenting. Jag klarade de två första uppgifterna på den första delen, den utan miniräknare, men sen fick jag panik och förstod inte alls hur jag skulle klara mig utan min älskade grafritare. Efter den där halvtimmen tittade jag på pappret den gång, och sen sa jag åt mig själv "att nu jävlar skärper du dig, du kan visst det här, och dessutom har du din formelsamling".

Och som genom ett jäkla trollslag kunde jag helt plötsligt svara på alla uppgifter där, även de med MVG-kvalitét. Visserligen sket det sig lite på de två sista MVG-frågorna, men jag får väl gå på kursprovet nästa vecka och komplettera det jag inte klarade. Yay me iaf!

Uppdaterade för övrigt min kärleksblogg idag, tyckte att det vore värt att påpeka. :P Ska skriva nåt varje dag nu så får vi se om den kan bli lite aktiv igen, fast man vet ju aldrig, jag påbörjar så mycket som jag inte orkar med. Attans attans.

Nu blir det Shrek 2 innan Lost. Man måste ju få chilla lite ibland, typ...

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Sweetcurry sa...

Om man har för många bloggar eller saker att titta igenom så hinner man inte med allt. Eller ens orkar. *säger flickan med en massa*

Ell sa...

Jag förstår det. Jag har jättemånga bloggar som jag bevakar, men jag kollar säkert bara fem av dem dagligen. :P