tisdag 15 maj 2007

Som Zenbuddhism fast bitchigare

Hur gör folk egentligen när de kollar upp om ett band är nåt att ha eller inte? Själv kör jag på att snabbsöka på artistnamnet i nåt bra nerladdningsprogram och sen ladda ner typ tio låtar och lyssna igenom dem. Eller låna skivor på biblioteket - det var ju så jag hittade min älskling Gessle (och nu tänker alla i kör "damn you, Täby Bibliotek", eller vad? ;P).

Idag är det rätt nice ute, det var kallt och elakt av Z och Marcus att tvinga mig att gå ut när det blåste eftersom jag glömt tjocktröja, men att sitta inne och titta ut (det blåser mycket, men himlen är blå) och lyssna på Counting Crows är nice i alla fall. Så fort det blir varmare och mindre skolarbete lovar jag att ta med MP3n och lägga mig på nåt lugnt, varmt ställe utomhus och stanna där tills jag ruttnar eller nåt. Det behövs tror jag.

Såklart blev jag sams med M igår, ingen är väl förvånad egentligen? Inte jag i alla fall. Och han var inte säker på att uteslutande ur arrgruppen var ett straff eller en belöning (han hade dock inte tagit det seriöst, pah!), och jag är inte heller säker.

Dagens bästa insikt är att Zero är det bästa konceptet någonsin, men om det var en sån insikt vet jag inte. Första gången jag såg Sprite Zero-reklamen på bussen dyrkade jag den, "No sugar - no bullsh*t" är så rätt bara. "Standing up is a good way to show off your new clothes", "Yes, you did see that old person who needed your seat" och den bästa: "Funny ringtones aren't that funny on a crowded bus". Sen kom Life as it should be och gjorde det hela ännu bättre, I'm telling you: Zero är en hel livsstil.

Som Zenbuddhism fast bitchigare.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

M sa...

Så, vad för bra nerladdningsprogram använder du om du vill ha enstaka låtar? bittorrent är ju bara värt besväret om man vill ha hela skivor =/

Ell sa...

Morpheus, det äger för man kan dessutom använda det som torrenttracker!

Anonym sa...

Bittorrent, ladda ner hela diskografier. Om det är dåligt, tryck delete.