söndag 20 maj 2007

But you still gotta catch 'em all!

Egentligen borde jag städa mitt rum just nu, men jag tror inte jag orkar. Får göra det i veckan istället, någon dag närjag inte har lika mycket skolarbete att ta tag i. Även om det börjar bli mindre nu har jag inte alls pluggat så mycket som jag borde den här helgen (det är jag nog ensam om, eller inte). Ska läsa igenom mitt historia-arbete och skicka iväg det nu i alla fall, så då är man av med det.

Slog tre flugor i en smäll förut och la mig ute och solade. Det var nice, dels blir man snygg och brun, dels kunde jag läsa min supertråkiga tyskabok (bara 40 sidor kvar nu...) och dels kunde jag få ta det lite lugnt och, eh, komma i kontakt med naturen. Eller kanske inte, men det var skönt att komma ut faktiskt. Så fort jag slutar akut behöva min dator till skolarbete lovar jag att ge mig ut mer!

Resten av kvällen kommer tillbringas framför TV och med panikpluggande inför imorgon. Måste opponera på en text och plugga jättemycket inför samhällstentan (mitt MVG hänger på att jag gör bra ifrån mig på den), det ser jag inte fram emot. Men Harrison Ford, Yippie-Ki-Yay MF, och lite chips kanske kan göra det hela aningen mer uthärdligt.

Förresten skulle jag berätta om när min syster praoade förut. Hon och en kompis praoade på ett café och tillbringade dagarna med att göra korv och ge bort glass, och en dag fick hennes kompis göra en korv åt någon sur kärring samtidigt som kompisens syster av någon anledning var där. Kärringen var lite småbitchig, och när hon väl satt sig ner med sin korv sa hon surt "hon kunde ju grillat den lite mer" varpå kompisens syster blev förbannad och gick fram och skällde ut henne! "Du ska inte klaga så jävla mycket, för hon praoar faktiskt bara och det är inte så jävla lätt..." SÅ underbart!

That's enough of that shit.

P.S. Jakten på Angelinas IQ - nu i en blogg nära dig! D.S.

Inga kommentarer: