tisdag 22 maj 2007

I get knocked down (but I get up again!)

Äntligen svar från Greenpeace! De sa att de gick igenom ansökningar och snart skulle höra av sig, så förhoppningsvis är det inte helt kört för min del än när det gäller pengar i sommar. Och jag tycker nästan att det är lite av ett tecken att han som har hand om det där har det otroligt vackra namnet Jack Ryan (för er som inte förstår vad jag menar kanske det är dags att forska lite på ämnet Harrison Ford + Tom Clancy ;).

I övrigt har jag redan nu börjat räkna timmarna tills jag får gå och lägga mig igen, satt hela tyskan och höll på att somna och tackar Kockis kaffe för mina nyfunna krafter: min uppskattning är att jag har ungefär 29 timmar till att vara vaken på, om inte mer. Zackrid tjatar om att vi måste titta på Lost imorgon också, så antagligen måste jag gå upp igen klockan åtta och ha arrmöte och se på det. Jag kommer nog vara pigg och charmerande kan jag tänka mig. ;P

Men det ska bli roligt ändå, var alldeles för länge sen jag klarade 24-timmarsspärren (det la jag ner ungefär samtidigt som jag slutade lajva av någon anledning) så det börjar väl bli dags igen. Och nåt säger mig att en natt vandrandes med Zackrid är precis vad jag behöver efter den senaste tidens stress (och med tanke på att jag kommer behöva läsa hela jävla historia a innan jag får ta sommarlov, ett faktum som inte kan whinas över för mycket!).

Sen att jag inte gillar Johnny Depp behöver vi ju inte bry oss om. ;)

That's enough of that shit.

6 kommentarer:

Chriss sa...

Det är tur att nån har fått jobb åtminstone!

Pirates! :D Nu jävlar, Ellen!

Ell sa...

Jag har inte fått jobb!

Haha, jaa! XD

Anonym sa...

Hur kan man inte tycka om Johnny Depp? :o

Ell sa...

Oohhh, massa anledningar! :D För att alla hans fans är dryga idioter (typ ;P), för att han är överskattad, för att han inte är sådär supersnygg som alla säger, för att jag är trött på honom¨, och massa mer anledningar! :D

Chriss sa...

Nej, okej, men du har en chans att få jobb, då! ;P :P

Anonym sa...

Jag är ingen dryg idiot :( Det kan du vara själv! :(
Och det är faktiskt orättvist att inte tycka om någon bara för att andra gör det.

Nej, han är inte sådär supersnygg som alla säger. Jag tycker oftast inte om människor för att de är supersnygga. Supersnygga är läskiga. Men Johnny Depp är faktiskt duktig på det han gör!