torsdag 14 maj 2015

Lunch

Min nya grej är att käka lunch. Då menar jag inte grej som i "jag har gjort en fantastiskt upptäckt och har nu gjort det till my thing", utan mer som i "jag har inte haft vettiga rutiner på typ ett halvår och har pga det slutat äta lunch". Det verkade som en rimlig grej pga lever alla dagar som om det vore helg och jag käkar sällan lunch på helgerna eftersom jag vaknar så sent och föredrar frukost framför lunch.


Det var ju chill när jag sov till typ tolv, men vem fan gör det nu för tiden? Jag är vuxen, så nu vaknar jag runt nio. Tio om det är riktigt kris, och då blir man lätt hungrig runt två-tre tiden. Att då käka en banan och hålla ut till middag var inte helt rimligt.


Så nu har jag käkat lunch bestående av nudlar eller soppa i en veckas tid, och det känns bra och vuxet. Framför allt är jag inte konstant hungrig hela tiden, vilket är en jävla förbättring. Det blir så jävla segt när man är det.

Fast återigen så tror jag att vad jag verkligen behöver är ordentliga rutiner. Nånstans att gå till på dagarna där det finns specifikt utsatt lunchtid. Då skulle jag kanske äntligen käka normalt igen.

True story.

Inga kommentarer: