söndag 8 april 2012

Söndagsfrågor

Plötsligt full av frågor...

Ska jag göra 30 dagar av böcker-memet som Chriss håller på med? Egentligen skulle man väl börjat den 1 april då, för att det är snyggast så, men nu är det kört, och.......... helt ärligt nästa gång jag kan garanterat kan blogga varje dag i en månad är i september. I'm a busy woman, ok? Nej, allvarligt, ska man kanske börja med bok-memet ändå?

Varför har blogspot.com ändrat sig till blogspot.se när man går in på bloggar? Även när man går inte på bloggar som inte är svenska!? Det stör mig jättemycket mer än vad det borde göra faktiskt. Det ser bara fel ut!

Bildkälla: TextsfromHillary
Varför kan jag inte sluta skratta åt den här bilden? Varför kommer jag aldrig se lika badass ut som Hillary Clinton i den undre bilden? I swear, jag ska börja gå runt med solglasögon och stirra argt på min telefon överallt nu i förhoppning om att någon tar en sådan awesome bild på mig.

Vadan dessa fördomar om mitt och Trams umgänge? Mamma bara "jaha, vad har ni gjort då? Låt mig gissa: spelat TV-spel och sett på TV-serier?" och så har vi inte gjort någonting av det. Istället har vi varit sociala (!?) och varit på Fjärilshuset och chillat med de kinesiska dvärgvaktlarna (och en kottepalm!), samt revolutionerat fikande för all framtid. Didn't see that one coming, did ya?

Om Chrome är så snabbt för att det gissar vilken sida jag ska gå in på härnäst och börjar ladda den innan jag klickat, är det slött när jag gör otippade saker som att googla på 'kinesisk dvärgvaktel'?

Så många frågor, så få svar...

True story.

2 kommentarer:

elin sa...

är verkligen också provocerad av blogspot.se!!!!!!!!!!!

ps. KINESISKA DVÄRGVAKTLAR HIHIHIHIHIHIHIHI ds.

Ell sa...

DET ÄR FEL!!!

JAA! :D :D :D :D