fredag 13 april 2012

Dag 01 – Förra årets bästa bok

Inser på en gång att det är TUR att jag alltid skriver ner vilka böcker jag läser, för annars skulle jag sitta här nu och bara "ehhh, läste jag något förra året?". Visserligen läste jag mindre förra året än åren innan, men jag läste för fan.

Okej, jag läste rätt mycket bra förra året, typ Harry Potter 1-6 (efter filmen kunde jag dock aldrig ta mig till sjuan), massa Michael Crichton (Next eller Flight 545 från Hong Kong var nog de bästa av honom), meeen om jag bara ska välja en väljer jag nog The Dirt av Neil Strauss.

Bildkälla: http://martinbirkeldh.files.wordpress.com
Inte bara för att Mötley Crüe är mitt favoritband, utan för att den är sjukt.... sjuk? Och bra. Den dealar med allt från att Nikki Sixx tog en överdos två fucking gånger, Mick Mars knäppa teorier om världen (alla har sina egna kapitel, och medan Nikki börjar med att prata om vilket jobbigt liv han haft öppnar Mick med att prata om hur han tror på utomjordingar), Tommy Lees väldigt speciella äktenskap med Pamela Anderson, och (det bästa och sorgligaste i hela boken) hur Vince Neils fyraåriga dotter dog i cancer. Och det där är liksom bara en liten del av hela boken, som börjar i stort sett med hela Nikkis och Tommys livshistorier, och slutar typ på nittiotalet (innan de återförenades).

Så, ja, det var nog definitivt förra årets bästa bok. Det enda bra som kom av Tjärnöresan faktiskt, för jag spontanköpte boken för att ha något att läsa på bussen dit.

True story.

Inga kommentarer: