måndag 23 april 2012

Dag 11 – En bok du avskyr

Jag tänker inte svara Twilight här helt enkelt för att det finns så jävla många som hatar Twilight. Ibland tror jag the haters är fler än fansen, fast riktigt så illa är det kanske inte. Poängen är: vi är många. Och hur mycket jag än hatar Twilight så är det i alla fall bara några fåtal mindre upplysta individer som framhäver den som något sjukt djupt och bra. Till skillnad från...

Bildkälla: http://www.blogger.com
En sån där underbar bok man fick läsa i gymnasiet (typ i samma veva som vi läste Doktor Glas tror jag, men den gillade jag ju som sagt). FAAAN vad seg den här bokjäveln var. Och tråkig. Den handlar alltså om en arg dvärg. Han går typ omkring vid hovet och stryper kattungar eller vad fan det var.

Visserligen var det säkert jobbigt att vara Dvärgen, jag menar, hans mamma sålde honom till hovet när han var liten och ingen tar honom på allvar, men jag skiter i det. Han går bara runt och hatar och hatar, och om JAG tröttnar på allt hatande då har det fan gått över styr.

Nej, jag hatade verkligen att behöva läsa den här jävla boken. Ganska passande iofs.

True story.

2 kommentarer:

Li sa...

JA GUD JA FÅR TYP ORGASM PGA LYCKA AV ATT DU OCKSÅ HATAR DEN.

Alltså bokjävel. Jag förstår inte varför a) den finns. b) varför vi tvingas läsa den i gymnasiet. c) VAD DEN SKA LÄRA OSS.

Alltså holy fucking jesus vad jag fortfarande lider av psykiska men från denna bok. Den och Kafka - Förvandlingen....

Ell sa...

HAHAHAHA MEN DEN ÄR SÅ DÅLIG!! Vi hatade verkligen den!! Och vi läste också Kafka (fast jag tror den heter Processen) och den sög fan också. Så mycket att jag tom förträngt det! Herregud...