lördag 22 september 2007

Some stay dry and others feel the pain

Oh, YES, I'm a nerd!Okej, så livet kanske är rätt jättedåligt för personer i min omedelbara närhet, men jag har en rätt bra dag. Var visserligen tvungen att gå upp kvart i sju (eftersom jag varit sjuk var det helt klart rekord för den här veckan) för att jobba med att måla hus i fyra timmar (samma hus som jag och Chriss borstade i somras), men det var okej för jag jobbade med min syster och hon är sjukt rolig ibland. "Jag har en rätt skön klass. Fast alla är töntar, men de är okej. Fast de är töntar som man skrattar åt, inte har kul med." Ingen är så ytlig som hon.

Resten av dagen har jag ju träffat Li och andra feffar, och det är nice, och så fick jag äran att vara första hoggaren som var i hennes nya lägenhet. Den var sjukt nice, är allt jag säger. Vi designade dessutom en assnygg knapp för Stockholmshoggarna: watch it here.

Jag har dessutom fått jättefina strumpor av Li (eller hennes mamma snarare) som matchar Hannas och Lis (deras är röda respektive gröna), köpt hårspray (alla vet hur viktigt det är för mig), och äntligen fått tag på senaste numret av Total Film! Det är seriöst världens bästa tidning, man får nice grejer med den (typ min Die Hard-grej som har på min vattenflaska, eller en bok med deras bästa artiklar sen -97 typ) så jag är glad. Inte illa för någon som egentligen är helt pank, heller.

För att göra saken bättre är dessutom den av mina Indy-böcker som jag börjat läsa (den på bilden, ja), riktigt bra, mycket bättre än jag förväntade mig. Okej, inget skönlitterärt mästerverk kanske, men mycket bra underhållning för en nörd som mig. Och apropå Indy-nörd och underhållning blev jag tipsad om dessa videor av Railok: den här behöver ni bara lyssna på, men den här måste ses.

Alltså en bra kväll, som ska avslutas med lite Zero, chips och MAT-gänget. Imorgon blir det mer jobb, men med tanke på hur cp-snygga t-shirts jag ska köpa när det är över, så är det fett värt det. Catch ya on the flip side!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: