onsdag 12 september 2007

"Jag tror att jag är en produkt av globaliseringen..."

Det läggs ut en hel del bilder på tegskive.blogspot.com, lyckligtvis inga på mig så jag slipper skämmas. (Slipper och slipper iofs... jag råkade gå in på en av Hannas bilder på bdb där hon hade lagt ut BAJS när några i min klass satt bredvid och undrade WTF jag höll på med. Lyckat.) Ni får titta om ni orkar. ;P

Är väl måttligt trött på danska nu (även om jag är grym på det danska tangentbordet, var glada att jag inte bara skriver som jag brukar, då skulle ä bli ø och ö bli æ... tvärtom om jag ville vara halvdryg, men det är sådär de sitter om man ska vara normal), och längtar tills på fredag då man äntligen ska kunna prata och skriva normalt igen. Visst, jag pratar svenska med alla i klassen så det gör väl inget, men att kunna gå till ICA och faktiskt kunna förstå vad som står på skyltarna och kunna kommunicera med de i kassan? Underbart. Att kunna SMSa igen? UNDERBART.

Jag klarar SMS-exilen MYCKET bättre än vad jag trodde, fast jag formulerar SMS jag vill skriva i huvet ibland bara för att inse att det inte kommer hända. Lite störande, så om ni får ett SMS av mig runt tre på fredag som makes no sense at all så vet ni vad det handlar om. ;)

Idag ska jag byta dansk, så har jag otur blir det inget mer sexan för mig. Synd, men den enda filmen jag ville se gick igårkväll och den hann jag se (med Steven Seagal: "I was just kidding too"), så jag klagar bara lagom mycket. Dessutom har jag ätit ohälsosamma mängder choklad (det är den tiden i månaden), så jag är tjock och glad. Men det blir jobbigt när jag kommer hem, måste typ gymma så fort jag kommer av tåget (inte bokstavligt, eftersom jag kommer hem typ vid elva på måndag kväll...).

Misstänker att det är dags att leta upp min dansk och se vart vi ska ta vägen nu - jag hörde nåt om shopping. Sen får vi se vad åhtåtå-männen (icke definierad stavning) säger om saken...

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: