måndag 3 september 2007

"Shit, man, kosmiskt!"

Nu har jag pratat med min dansk, och helt plötsligt ser jag fram emot att åka dit. Anledning? Tja, det faktum att hon gillar sci-fi, äventyrsfilm och nämnde Star Wars, Harry Potter och Lord of the Rings som favoritfilmer utan att jag ens sagt nåt innan (okej, jag sa "åh, äventyrsfilmer? Typ Indiana Jones?", men det säger ju inte allt det där). Och när jag sa att jag var ett stort Harrison Ford-fan och var rädd att hon inte skulle gilla honom sa hon... tja, jag minns inte för jag kan inte danska, men hon hade inget emot honom iaf. :D

Haha, jag fattar inte att jag lyckats pricka in just rätt dansk, men på något mystiskt vis har jag det. Eller var det kanske Åse? Jag vet att det var hon som tyckte att jag skulle välja Stine, och Åse är ju en ganska slug kvinna. Det här vore ju ganska typiskt henne ändå. I vilket fall som helst är jag betydligt mer positivt inställd till resan nu än vad jag var för några dagar sen. Vilket är sjukt bra.

Så trots att jag kommer vara SMS-befriad i ett par dagar gör det kanske inget. Jag ska se om jag kan hålla er uppdaterade under den tiden.

That's enough of that shit.

Dagens ^^
MAT-gänget ska få fanart. Så bäst!

Inga kommentarer: