lördag 1 september 2007

I'm your basic average girl, and I'm here to save the world!


Jag vill verkligen se den här filmen, men med tanke på hur sämst Sverige är lär vi ju inte visa den förrän närdå? - 2008? Skulle liksom inte förvåna mig.

Anyway, jag läste på lite om filmen och såklart kommer man in på alla dryga "DET HÄR ÄR INTE SANT DON'T BELIEVE IT" som finns på IMDB eller i stort sett överallt, och jag blir så jävla trött på sånt, för det är liksom inget snack om saken: det är sant! Som det påpekas i En obekväm sanning (som jag tycker är skitbra) så är det inte alls så att man är oöverens om huruvida det är sant eller inte, alla är rörande överens om att vi har ett problem och att det är vår utvecklings fel. Nån på IMDB påpekade att eftersom vi har det så bra i i-länderna är det inte alls fel att leva som vi gör, och man ba "WTF!? Hur tänker människan!?". Det måste var bland det dummaste jag hört: bara för att det är bra för människorna är det väl fanimig inte bra för världen per definition?

Såna människor får mig att bara vilja ge upp och låta jorden gå under bara för att visa dem att de hade fel och här är konsekvensen, asshole. Men det tänker jag inte göra. People like me die, so that people like you don't have to give a shit typ.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: