onsdag 26 september 2007

I love your lack of selfrespect

Vad var min prediction om idag? Jo, att idag skulle vara sämst. Vad var idag? Sämst! Jag menar, det började okej, förutom att det var svinkallt i mitt rum och jag var tvungen att gå upp tidigt för att hinna duscha, men sen gick det utför. Hittade ingen vettig lunch (fast det löste sig), fastnade i den värsta morgontrafiken, det var kallt, och väl framme i skolan fick jag veta att fotograferingen är imorgon. GREAT, liksom. Visst, jag hinner styra upp min Potter Generation-tröja (redan gjort), men ändå, jag var ju värsta snygg idag också ju.

Sen är det onsdag idag och ärligt talat hatar jag onsdagar. Man går i skolan i sju jävla timmar, kommer hem typ fem liksom och är helt död. Dessutom måste man ha lektioner med den gamla kära författarklassen och allt är bara allmänt skitjobbigt. Det enda bra är att vi läser våra kulturämnen med MacGyver, och han är rolig. Han låg och sov på en bänk och jag sprang förbi och sa typ "Get up, MacGyver", och sen pratade vi hockeyfrillor hela dagen ("kolla min MacGyver-frisyr inför skolfotot, jag ska bara spara ut i nacken också!", "och blondera dig...", "ja, visst fan, han är ju blond!" XD).

Att folk sen är allmänt sjuka gör inte alltid saken bättre. Sektorn har en dålig vecka: Zackrid är på det bittraste humöret någon varit på sen Schopenhauer och klagar på allt; Marcus spenderade hela dagen med att försöka komma på nåt att bråka med mig om ("kött är inte mord, att döda djur är mord, det står fel på din knapp", "ska det inte stå 'I'm a Dumbledore girl' på din tröja?") innan han kom på att det bästa sättet var att hoppa på Harrison Ford och klaga på hans omiljömedvetenhet baserat på Air Force One ("en skådespelare måste kunna stå för sin film!", "så du menar att Hannibal Lecter--", "JA, det menar jag!"); jag är... tja, ni märker väl hur jag är idag? På obra humör. Trött är jag också.

En kul grej var iaf att vi sysslade med rorschach på psykologin idag, och även om jag inte tror på det var det ganska skoj ändå. Jag såg inte någonting som hade med Harrison eller Indy att göra, mycket chockerande! Dock var det någon grej som skulle bestämma en sexuella läggning beroende på vad för kön man såg två figurer... saken var bara den att jag såg inte figurerna, jag såg en grävling! XD Och när jag sagt det HOPPADE Sina upp och började skrika om hur han såg ett lodjur och var tvungen att gå fram och markera på tavlan innan han konstaterade att "jag ser en pokémon!" och efter det fick vi veta vad det var man egentligen skulle se... Med andra ord vill jag inte veta vad jag och Sina gillar.

För att muntra upp mig efter etiken jag ska plugga nu hade jag tänkt titta på Air Force One idag, ända tills jag insåg att jag inte har den. Jag var fan övertygad om att jag köpte den i somras, men nu har jag kommit på att det har jag inte alls så jag blev deprimerad. Måste köpa den omgående på typ Tradera. Hursomhelst insåg jag att vi inte alls spelat över Six days, Seven nights som jag trodde så jag ska titta på den istället. Och hoppas att vi inte spelat över slutet.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: