fredag 21 september 2007

Du är tuff-tuff-tuff som ett lokomotiv!

Det är så otroligt givande när man får en ledig dag bara sådär (av misstag, faktiskt) och bestämmer sig för att göra något av den. Det slutar alltid med att man ser på Scrubs i ett par timmar för mycket, försöker sätta upp en hylla men misslyckas och låter den ligga i sängen och skräpa, halvstädar rummet samtidigt som man skiter fullständig i att plugga även om man lovade sig själv det, och så slutar det med att man designar egna knappar på Knapp.nu. Okej, kanske inte alltid, men teorin är densamma: inget plugg och mycket flumm.

Därför ska jag plocka upp geografiboken så fort jag skrivit klart det här (och skrivit klart en scin i en berättelse) och åtminstone läsa klart texterna till dagens tenta. Då har jag pluggat lite och sen kan jag plugga mer igen på måndag när jag är ledig igen.

Idag är jag frisk, finally, därför är det en ledig dag och inte sjukdag (alla lektioner var inställda, not my fault, really), och det betyder att jag kan jobba imorgon och på söndag. Y-E-S. Seriöst, jag är helt pank den här månaden, jag använde mina sista pengar till att köpa choklad i Hässleholm (damn you, Pressbyrån!), och jag vill verkligen beställa t-shirts från 80stees.com... och designa en egen på Knapp.nu. Men det är svårt när man är superpank och dessutom vill köpa senaste numret av Total Film TROTS att det är omöjligt att få tag på.

Mitt liv är så jävla svårt ibland. Fast vad gör det, det är ju sci-fi-fredag idag (monday you can break my heart, tuesday, wednesday fall apart, thursday doesn't even start, it's friday I'm in love!), och jag är frisk igen. Go me!

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, fattar hur d menar, precis. Och jag gillar den här blogggen.

Ell sa...

Hahah, vad bra. :P Det ironiska är att jag inte alls gjorde som jag lovade mig själv. Jag är dålig...

Och tack! :D Kul att nån läser! ^^