måndag 13 april 2009

Nerds - and proud of it

Hur kan klockan redan vara kvart över nio!? När jag åkte in till stan och klockan var halv två tyckte jag att det kändes som att hon var fem redan för så mycket dag hade gått, men nu fattar jag inte hur hon inte kan vara mindre typ. Suck.

Men det var en nice dag! Jag satt tillsammans med min nördfamilj och hängde på klipporna vid Kristineberg och fikade, vilket var kul och produktivt. Vi har numera startat quidditch-laget Stockholm Starfighters (blogg under uppbyggnad), och det lär snart dyka upp en fin video på Hannas vlogg där nästan hela laget (dsv jag, Hanna, Elin, Matilda, Ch och Maria, saknas Fanny) skriker "STOCKHOLM STARFIGHTERS" och är skitnöjda med oss själva och namnet. :P

Sen var jag ute och sprang i typ tjugo minuter, vilket är rätt länge för mig för jag styrketränar typ bara på gymmet. Är helt död nu, det är lite pinsamt. Men jag ska springa mer nu när det är varmt ute, så då ska jag få asbra kondition och faktiskt orka gå i trappor. Hurra hurra.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

hanna sa...

det kommer det inte alls det för mitt minneskort måste formateras om! fast sampo ska försöka rädda det. men jag hyser inget hopp. vi får göra en ny video när även fanny är med annars :(

Zackrisson sa...

Helt klart awesome. Och du är just ännu mer awesome, för du pekade mig till Spotify. Registrerade just, installerade och startade och randomklickade på någon musik som visade sig vara jättebra.
Tusen jävla awesome tack!