onsdag 8 april 2009

Partybilen flyger imorgon

Jag visste ju att jag inte skulle skriva mitt förra inlägg, haha. Jag tycker inte mina kompisar är mesar. Jag har coola kompisar. Om vi hyrde ett piratskepp skulle de vara de första att hänga med till riksdagen och protestera. Sen var bara första stycket om dem. Resten handlade om IPRED i allmänhet (och alla fittor som sitter på DNs insändarsidor och påstår att folk som är emot lagen bara inte vill betala för sig - jo tjenare, som Kenny säger).

När vi ändå pratar politik, FRA då? Först kommer de upp med en pcukad lag, sen när folk protesterar så säger de "men ni har missuppfattat allting, ingen ska spionera på er". Och sen händer vad? Vi får inte bara IPRED, nu ska SÄPO få använda FRA mot vem som helst. Ja, men det låter ju verkligen JÄTTEBRA. För vi har ju inte fattat ordentligt, om vi tycker det är dåligt. Oj, vad Sverige suger ibland.

Nu har jag förberett mig massor inför roadtripen imorgon. Har gjort mat, bakat minimuffins, laddat MP3n, lånat FM-sändare av Martin, packat, och så vidare. Är såå taggad! Partyyy hela vägen i partybilen liksom. Fast jag måste gå upp halv fem, mindre party. Får börja med att flyga upp ur sängen, helt enkelt.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: