fredag 10 april 2009

There and back again

Hemma igen. And boy, am I tired. Jag håller på att somna sittandes, nästan. Tvivlar på att jag orkar hålla mig vaken genom filmen jag ska se ikväll... nej, vafan. Nu kollade jag på TV.nu och den jag tänkte se går inte förrän imorgon. Åh, vad ska jag nu göra? Ska jag se Supersize me?

Jag fick ju ett ryck på Burger King idag. Det var helt sjukt. Jag brukar inte vara så taggad på snabbmat, framför allt inte BK (Max är godare liksom), men väl där brukar jag alltid come around och svulla i pommes. Nu stod jag där med alla andra, som är BK-fantaster, och bara insåg vad äckligt det är. Mina kompisar kan ju inte bara beställa ett meal, utan de ska ha dubbelcheeseburgermeal, extra allt, plusmeny, lökringar, och fyra chili-cheese. Och jag lyssnade på allas beställningar och bara "...". Sen fick jag min mat, och deras nya "veggiburgare" är fett äckliga efter att man ätit dem ett antal gånger, och serveras inte som en hamburgare utan som en baguette på ett vitt bröd som inte går att få som mörkt. Jag fick panik alltså. Det var helt sjukt. Jag brukar inte heja på snabbmat, men jag har aldrig varit så äcklad av det som idag.

Sen kommer man hem. Det brukar vara bra, för vi äter nästan aldrig snabbmat hemma. Utom idag. Det är pizza eller donken som gäller. Jag trodde jag skulle dö, men sen fick jag en greksallad och blev överlycklig typ. Så jag vet inte, kanske ska man ta en dusch och se Supersize me för gudvethurmångende gången?

Oj, jag trodde jag postat det här redan, men där hade jag fel. Och inte har jag duschat än heller. Åh, jag är så trött. Men jag är trött i Stockholm och min egen säng iaf - party. Jag ska nog duscha och se på film. Ell out.

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Zackrisson sa...

Greksallad är bra nyheter.