söndag 12 april 2009

Chilla i solen

Såhär nice ser jag ut just nu när jag sitter och chillar i solen idag. Så jäkla nice väder, så vad ska man göra? Jag vakande tio, gick ut och satte mig på framsidan med frukost och läste ut Lord of the Rings samtidigt som jag småpratade med min pluggande syster och bilstädande mor. Världens mest nice morgon.

Nu har jag varit och gymmat, och solen och jag har förflyttat mig till baksidan av huset, så nu sitter jag här istället. Bloggar lite (en lång post om mina tankar om Lord of the Rings är på g, ingen kommer orka läsa, men I don't care), och alla förbereder för att vi ska äta påsktårta nu. Nice.

Jag har ju i år en "inget solande"-policy, dvs jag tänker inte medvetet lägga mig i solen i bikini med enda syfte att bli brun. Jag hatar sånt. Det är det absolut tråkigaste jag vet, så det tänker jag inte göra. Men att sitta och läsa, chatta, blogga, skriva, eller vad man nu kan tänkas göra, det är bara nice.

Det enda som inte är nice är att Harvey inte får uppleva detta med mig, utan att jag använder brorsans dator. Harvey hade gillat solen.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: