tisdag 14 april 2009

Gandalf första replik i Bilbo var för lång som rubrik, så nu blev det såhär

Såhär fint ritar jag när jag har tråkigt på jobbet och sitter i telefonkö. Hahah. Det är alltså ringens brödraskap med vitsiga kommentarer. Typ Legolas längst till vänster som säger "They're taking the hobbits to Isengard!" och i högra hörnet sitter Gollum och bara "What did you say?". Åh, jag är så jävla rolig, hahha. Klicka på bilden så blir den större så kan ni betrakta detta konstverk närmare.

Mitt bibliotek har för övrigt en originalutgåva av The Hobbit och jag vill göra den till min. Jag var där och lånade en vanlig version av den, och Book of Lost Tales part I i väntan på Silmarillion, men trots att det stod att originalet var inne så "är flera andra titlar kopplade till den, så vi har visst inte just den inne". Min plan på att stjäla den verkar kräva mer eftertanke än jag trodde. Men om jag tar reda på vem som har lånat den nu, och borrar mig in i personens hus så är det ju den som måste ersätta den och inte jag. Så jävla smart och full av idéer är jag.

Den finaste komplimang jag fått någonsin är för övrigt från Malin när hon läste Bilbo. Hon kom studsandes (något som var vanligt på den tiden!), slog upp boken, pekade på Gandalfs första replik och sa "det här låter precis som något du skulle kunna säga". Om det inte är en komplimang vet jag inte vad som är det!

Sen läste jag i tidningen att Obama äntligen köpt en hund åt sina barn. Det var på tiden, Barrack! Men den är jättesöt i alla fall, och heter Bo, och man ser ju på bilden att det är en riktig partyhund det rör sig om. ^^

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

eeeliiin sa...

Jaaa, jag blev så glad när jag läste om Bo! Han har ju lovat sina barn en hund så länge nu, skönt att han äntligen såg till att fixa det! :D

Ell sa...

Eller huuur! :D