söndag 26 april 2009

Uncharacteristic

Jag har inte skrivit sen i tisdags, så olikt mig. Jag tror jag har varit för trött helt enkelt. Jag måååste sova bra den här veckan, fast å andra sidan är det bara tre dagar att jobba, så det är nog okej att vara trött. Fast natten till fredag var jag så trött att jag drömde om att sova. Snacka om att försöka effektivisera sina sovtimmar, men misslyckas.

Helgen var rolig. Fredagen var fail, för jag tänkte se Dude, where's my car? men sen blev det sent så det blev inte så. :( Men jag var och hälsade på mormor i lördags, och sen var jag vuxen och hjälpte Hanna och Fjanto att flytta. Jag har som exklusiv vän sett deras nya lägenhet innan den är inredd, och jag ser fram emot att se den när Hanna är klar. Den är STOOR i alla fall. Otroligt nice.

Idag har jag bara chillat, tränat quidditch, och shoppat på The Body Shop. ÅHÅHÅHÅ, I love that, som vi redan visste. Det var ju lön i fredags, och trots att jag hade ett "ta tre för två"-erbjudande som jag utnyttjade så blev det ändå runt 300 kronor att betala. Men ja, det är svårt att inte go nuts där helt enkelt.

Och nu ser jag Two weeks notice. Mmmm, Hugh Grant. :D

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: