måndag 20 april 2009

Så trött att jag inte vet vad som är piggt längre

Nu är jag typ död. Då är man trött. Jag var trött redan när jag vaknade, satt som en zombie nästan hela dagen på jobbet (något som inte blev bättre av att jag har förkylningen från helvetet som vägrar ge med sig), och nu när jag kom hem så var jag ute och sprang så nu är jag trött fysiskt också. Uggh! Men det har varit en nice dag, så det är okej.

Mindre okej är biblioteket. Jag var där i tisdags och bad dem hämta dit The Silmarillion från Skarpängsbiblioteket där man inte får låna själv, och de sa att det kostade tio kronor och att de hade bokleveranser på måndagar. Så jag har väntat i nästan en vecka, men var den där? Nej! Så nu måste jag vänta en vecka till! Och jag såg verkligen fram att läsa de parallellt med The Book of Lost Tales, men nu kommer ju det inte hända. ARG.

Sen pratade jag med en på jobbet (som inte sitter i det lilla rummet där jag och tre andra tjejer håller hus) om att vara förkyld (hon nös, så det var en logisk grej att prata om), och hon typ "ja, det var väl du som började vara sjuk och sen smittade ner alla i ert rum som sen smittade ner alla andra?" Okej, hur vet hon det!? Jag blev lite freaked out där.

That's enough of that shit.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte nice att vara så trött, men hurtigt att du sprang ändå! Skulle iiinte jag göra. :D

Ell sa...

Hahaha, jag är fett hurtig! :D

eeeeeelin sa...

Hahaha det var väl inte jag som smittade dig från början? :p

Ell sa...

Neeej, jag vet inte, jag var sjuk innan du började prata om det, så det kanske var the other way around? :P