tisdag 28 april 2009

Crikey, what a beauty!


Jag tror att den här skönheten ska få flytta in hos mig och ta över efter Harvey. Jag tänkte först skaffa en likadan, men det skulle kännas så fel (jag var nog lite väl känslomässigt attached till Harvey inser jag nu i efterhand), och jag har haft ögonen på de här datorerna ett tag. Den finns dessutom i blått, och har 10 gånger mer utrymme än Harvey hade, så jag tror vi ska komma bra överens. Kostar runt 3,000, så när jag får skatteåterbäring ska jag investera i en sådan här helt enkelt!

Idag har jag varit sjuk igen, hurra, vad roligt, verkligen. Argh. Men jag försöker deklarera i alla fall, så dagen är inte en total loss, även om jag fått en plötsligt urge att skriva och inte har någon aning om vad jag ska göra med den. Måste kanske kolla i min skriva-mapp.

That's enough of that shit.

5 kommentarer:

Chriss sa...

Jag har faktiskt också kollat på den datorn, men kommit fram till att jag egentligen inte behöver någon :P

Jag har en massa Textkommunikations-uppgifter du kan få skriva åt mig? ;)

Ell sa...

Jag behöver en ersättare för Harvey nu när det är sommar känner jag. :P

PFFT! In your dreams, young lady!

Anonym sa...

Riktigt snygg dator! :D och jag gillar acer helt enkelt. Go for it!

elin sa...

dan jag har ocskå tittat på de där ett tag (dock på ett väldigt "woooooooooooooooow (elinelinelin vakna du har inte 3000 kronor9)"-sätt), de är så sjukt snygga. best wishes med den!!!

och ang. igår, alltså jag fattar att det såg fett skumt ut om man bara såg hannas blogg men vi sågs för att plugga tillsammans, eftersom jag har mitt psykologiarbete till idag och hon har sin uppsats(öh...jagkanintenågrauniversitetstermer) till snart. så jag kunde verkligen inte spela, jag pluggade röven av mig från typ halv ett dagsljus till halv ett nattljus, så det hanns inte med helt enkelt :( förlåt!!!!

Ell sa...

Awww, men förlåt, det var inte meningen att dryga mot er. Eller lite kanske. :P Men ni får bli klara med uppsatser och flyttar och allt vad det är så vi kan få träffa er lite också!