torsdag 2 april 2009

Inte alla chipsarna i påsen

Här har vi då den där omtalade smartaste kakan i burken. Som man tydligt ser är det då inte jag. Jävla Einstein. Smartare som kaka än vad jag är.

Kan ge mig fan på att han aldrig spillde kaffe på några datorer heller. Det fanns fan inte ens datorer när Albie chillade omkring och skapade atombomber. Å andra sidan, hellre att jag kortsluter datorn med en klunk kaffe än en atombomb. "Ooops..."

Harvey har nu dött. Efter att ha haxxat honom genom att koppla ur tangentbordet och kopplade i ett externt och precis hunnit flytta över alla viktiga filer till mobilen la han av och reagerar inte när man trycker på starta knappen. Sorgligt som fan. Jag hoppas jag kan skicka honom på lagning, dock. Ska ringa imorgon och kolla. Jag som äntligen börjat spara till det där Dirty Harry-skinnet jag pratat om så länge. Poor thing.

Och ingen jävla drulleförsäkring har vi heller. Fast jag säkert frågat om det flera gånger, och mamma bara "men självrisken...!" vilket ju kan vara värt det ibland, men nu säger pappa att vi inte har någon. DET KUNDE DE JU SAGT LITE TIDIGARE. Fucking jävla helvetes förbannade skit också.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Nooo, poor Harvey :(

M sa...

=(

Anonym sa...

Noooooo! Det är ju skit i brallan. :(