onsdag 29 april 2009

Pokémon!

Hmpf. Jag misstänkte starkt att jag hade The Berry Glitch på mitt Pokémon Ruby (som gör att tiden stannat så att time based events inte fungerar), men neejdå, såklart inte att jag har något som enkelt kan fixas med ett annat Game Boy Advance - det är spelets interna batteri som dött. Så det enda sättet att få det att fungera är om jag kan skicka in det till Nintendo och de kan byta ut batteriet. Fab.

Visserligen fungerar spelet utan tiden, men det är ju inte alls lika roligt då. Man kan inte planetera bär och grejer, och det är en ganska kul grej att kunna fetersom man behöver dem för att göra sina pokémon snygga, starka, söta och coola inför minigamesen. Suck.

Och det här glömde jag posta igår. Jag var ganska trött, måste medges. Och nu har jag sovit sådär tungt, så jag måste säga att jag känner mig inte överdrivet pigg. BLÖ.

That's enough of that shit.

On the bright side... så har jag alltid undrat hur spelen kunnat hålla koll på klockan när de varit avstängda, och nu vet jag! Interna batterier. Should've known...

2 kommentarer:

Chriss sa...

Fan vad bajs. jag visste inte ens att det fanns något som hette det interna batteriet, eller att det kunde dö :(

Ska du skicka det till Nintendo?

Ell sa...

Inte jag heller. :(


Jag vet inte! Jag ska ringa och prata med dem på måndag.