måndag 17 december 2007

Who'll stop the rain?

När jag kom hem igår styrde jag upp lite grejer på datorn och tittade på Depserate Housewives. Efter ett och ett halvt avsnitt skulle vi äta, vilket slutade med att jag åt en halv avocado, bråkade med pappa, sprang upp på mitt rum och somnade. En timme senare vaknade jag och insåg att mina chansen att kvickna till var små och bytte om till pyjamas och la mig. Klockan var då sju. Jag vaknade klockan nio imorse igen. Jag är inte direkt piggare eller friskare.

Helgen var i alla fall bättre än jag trodde! Första kvällen trodde jag allt skulle vara jättesämst, men vi som var på boendet hade jättekul när vi satt uppe och väntade på emosarna, byggde tops och försökte laga luftmadrasser. Lördagen var hemsk när jag vaknade och var sjuk, eller låg fyrtio minuter på en bänk i ett omklädningsrum och inte orkade resa mig, men sen kom Trams och då blev allt betydligt bättre. Att sitta på Subway i tre timmar med Q och macca och snacka Stargate, eller att ha nördparty hela kvällen gjorde allt mycket bättre.

Att vara sjuk var dock sämst och kommer alltid vara. Nu har jag, för att göra det enkelt för mig, flyttade tangenbordet och musen till sängen och vridit skärmen så att jag ser den lättare. Tanken är att jag måste skriva klart religionsäckeltentan såhär. Jag vet ju knappt vad jag heter! Fast det är liksom mitt betyg som hänger på de, så jag har inte mycket till val. Som med mycket annat.

Trams och jag kommer att dö, men jag misstänker att hon dör först för hn har mest att göra, så dessutom måste jag ju skriva ett tal till hennes begravning. Skit också. Det här är inte bra. I see trouble on the way, liksom.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: