torsdag 13 december 2007

His name was Solo (Han Solo), he was a pilot

I'm totally losing it. På allvar. Jag kan inte somna ordentligt på nätterna, så oftast är jag uppe alldeles för sent, och natten till igår drömde jag att jag fick en hjärtattack av stress. Sen försökte jag vinna sympatier hos min lärare idag genom att säga det, men han var inte särskilt charmerande utan konstaterade bara att det var tur att det inte var på riktigt och började prata skottska (dock inte sexig Carson-skottska, utan som Willie i Simpsons - fast det var tillräckligt för att jag skulle tappa bort mig ett tag).

Sen jag kom hem idag runt tre har jag dock pluggat konstant och skrivit klart hela två arbeten. Efter det ringde Harrison Ford och ville diskutera om Al Gore var en värdig vinnare av Nobelpriset, men vi kom på att det var för dyrt så han ska komma hit så ska vi ta en fika om det istället. JK Rowling ska eventuellt titta förbi.

Okej, jag ljög. Jag skulle stannat efter telefonsamtalet... Jag har faktiskt inte gjort ett skit. Det är mest för att jag är paralyserad av insikten att jag inte kommer kunna jobba imorgon särskilt mycket och därför måstemåste bli klar idag. Trust me, that's not gonna happen. Då är det fan troligare att H ringer.

Det enda jag ser fram emot i helgen är nog att fika med Trams. Vi har planerat att fly träffen så fort som möjligt och sätta oss på ett nyöppnat Subway och fika ihjäl oss typ. Mest för att båda två har tappat lusten att gå helt och hållet, dessutom kommer det vara varmt och gott på Subway. Och det är alltid trevligt att snacka skit med Trams.

That's enough of that stressed out shit.

Dagens ^^
Jag fick ett julkort! ^^ Antic har snokat reda på min adress på Eniro och skickat ett jättegulligt kort till mig. Det gjorde mig fett glad!

Dagens >_<
Att gå till skolan visade sig vara ett totalt slöseri med tid. Borde skolkat och pluggat istället.

3 kommentarer:

Trams sa...

Jag lider verkligen med dig!

Och om vi inte skulle fly från träffen skulle jag nog dö. För jag vill verkligen inte. Det är liksom väldigt illa om JAG inte vill åka till Stockholm. Min kompis höll på att få en hjärtattack av chock när jag sa det.
Men snacka skit med dig är alltid mycket trvligt. Och vi har ju en tendens att göra det väldigt länge också. ;p

Men nu måste jag verkligen fortsätta plugga.

Ell sa...

Tack!

Det är ganska illa, ja. Men så är det ibland. :S Jag menar, det är knappast STOCKHOLMS fel att träffen är jobbig...

Jag också. >_<

Trams sa...

Det förstås. Stockholm är ju alltid bra egentligen...

Jag vet inte vad jag ska ta tag i först. Jag vill sova eller typ. Strunta i skolarbetet. >_<