tisdag 11 december 2007

Det borde inte vara såhär svårt.

Vet ni vad jag borde göra? Plugga. Vet ni vad jag gör? Tittar på Desperate Houseives. Det är "säsongsavslutning" på femman (my ass, det stod väl avsnitt fyra i tidningen? Julavslutning är fan nåt annat), så jag måste ju typ... nej, okej, men jag vill.

Jag har faktiskt köpt julklappar nu. Jag har idéer till typ alla och köpt de flesta, FÖRUTOM till Chriss och Trams. Jag har ingen aning om vad jag ska ge dem! Liksom, de är mina bästa vänner, borde jag inte typ komma på nåt helt genialiskt typ direkt att ge dem? Helt galet. Iofs, jag har en del idéer på vad jag skulle ge dem om jag kunde... men det går inte pga typ ekonomiska orsaker. Men ändå. Varför är det så svårt att hitta nåt? Blir tokig.

Aja. Jag orkar inte plugga idag. Kanske lite. Annars är det ju typ vad jag planerat att göra hela dagen imorgon, så jag kanske kan få ta det lugnt idag. Väldigt mycket kanske. ARGH.

That's enough of that shit.

4 kommentarer:

Chriss sa...

Det är lugnt, jag missar miljontals timmar sömn på grund av Buffy.

Jag önskar mig Ola, Ola, Ola! :D Ehrm XP
Men vad önskar du dig i julklapp egentligen? :O

Trams sa...

Ehm... Du vet ju vad som tar upp all min tid... ;p

Och jag hade samma problem förra året med vad jag skulle ge dig och Chriss! Det var jättesvårt för antingen fanns det inte här det jag tänkte eller så var det för dyrt! >_< Det är så irriterande! Så jag förstår verkligen ditt problem. Men jag blir glad vad du än ger mig! Jag menar jag gav er kakor förra året. Och det var väl okej... Eller hur?

Ell sa...

Chriss: Vad bra att nån förstår typ.

Haha, jo, dethar jag hört. X'D
Ehm... jag kan skicka min önskelista? X''D

Trams: Jag kan ha hört nåt om det, ja.

Kakorna var jättebra! :D

Chriss sa...

Ja, skicka den till mig! :O